Masino Oy teollisuushuolto turbiiniosa

Masino Oy

Pumput, puhaltimet, höyryturbiinit ja varaosat sekä asiantunteva huolto samalta kumppanilta kaikkialle Suomeen.

Kokeneet alan ammattilaiset

Asiantuntijamme auttavat sinua valitsemaan oikean tuotteen ja ratkaisun. Tarjoamme myös alkuperäiset varaosat sekä toimivan huolto- ja asennuspalvelun.

Masino Oy henkilöstö

Monipuolinen pumppuvalikoima

Tarkasti valittuun valikoimaamme kuuluvat tunnetut tuotemerkit: Allweiler, IMO, Atlas Copco, Flowserve, SIHI, SAER, SERO, Versamatic, Dominator ja LSM.

Tutustu valikoimaan

Teollisuushuoltoa ammattitaidolla

Vuosikymmenten kokemuksen tuoma ammattitaito ja tekninen osaaminen voimalaitosten, paperitehtaiden ja prosessiteollisuuden huoltotoimenpiteistä.

Lue lisää

Allweiler logo
Flowserve logo
Börger logo
AtlasCopco logo
SAER logo
ImoPump logo
Versamatic logo
DominatorPump logo
SeroPumpSystems logo
Howden logo
Voith logo
LSM logo

Nopea ongelmanratkaisu ja asiantuntemus

Asiantuntijoillamme on vuosikymmenien kokemus voimalaitosten, paperitehtaiden ja prosessiteollisuuden huoltotoimenpiteistä ja heidän osaamistaan pidetään yllä säännöllisillä koulutuksilla. Iso osa asiantuntemustamme on analysointi ja ongelmanratkaisu. Esimerkiksi höyryturbiinin käynnistysongelmat ovat harvoin yksiselitteisiä, jolloin ongelman tunnistaminen vaatii tarkkuutta ja ammattitaitoa.

Tilaamalla huollon osaavalta kumppanilta säästät laitoksen kunnossapitoyksikön resursseja muuhun.

Masino Oy pumppuhuolto 2
Taustakuva valkoinen

Palvelua ja osaamista laitteen koko elinkaaren varrelle

Oikea asennus ja ennakoidut, säännölliset huollot takaavat teollisuuden laitteille pitkän iän ja minimoivat yllättävät seisokit. Hyvällä ennakoinnilla myös varaosat saadaan tilattua ajoissa. Saat meiltä tarkan kuvallisen huoltoraportin työnkulusta ja vaihdetuista osista sekä ehdotuksemme seuraaville huolloille. Työn laatu tarkoittaa meille myös sitä, että pidämme huoltopaikan siistinä ja teemme työn turvallisuusmääräysten mukaisesti.

Oikeanlainen pumppu käyttökohteeseesi

Tunnemme erilaiset pumput ja niiden koko elinkaaren. Palvelemme eri teollisuudenaloja ja osaamme suositella oikeanlaista pumppua vuosien kokemuksella. Pumppua valitessa käymme ensin yhdessä läpi tarvittavat lähtötiedot, jotka vaikuttavat olennaisesti pumpun valmistusmateriaaliin.

Millaista nestettä pumpulla tullaan pumppaamaan? Kuinka paljon painetta tarvitaan? Kuinka paljon pumpun pitää tuottaa? Näiden tietojen pohjalta osaamme suositella oikeanlaista pumppua. Takaamme, että myös hyötysuhde vastaa asettamiasi vaatimuksia.

Pumppu