Masino Group henkilökunta casino

Ihmiset ja ura

Masino Group on saanut Suomen innostavimmat työpaikat -tunnustuksen jo viisi kertaa vuodesta 2019 lähtien.

Eikä suotta, sillä meillä on kiva olla töissä:

  • Arvojemme mukaisesti haluamme kasvaa kannattavasti, mutta ihmisten ehdoilla.
  • Henkilöstöllämme on hyvä yhteishenki
  • Pidämme monin tavoin huolta työntekijöidemme motivaatiosta, kehittymisestä ja työssä jaksamisesta.
  • Panostamme työtilojen ergonomiaan, toimivuuteen ja viihtyisyyteen.

SUOMALAINEN PERHEYHTIÖ

Masino Group on teknistä kauppaa harjoittava, suomalaista teollisuutta ja tuotantoa palveleva yritysryhmä, johon kuuluu konsernin emoyhtiön lisäksi yhdeksän itsenäistä tytäryritystä.

Masino Groupin yhtiöt ovat asiantunteva kumppani sekä asiakkaillemme että kotimaisille ja kansainvälisille yhteistyökumppaneillemme omilla tuote- ja palvelualueillaan.

Liikevaihtomme on noin 80 M€ ja henkilöstön määrä 180. Meillä on useita toimipisteistä Suomessa sekä yksi Virossa. Suomen toimipisteemme sijaitsevat Vantaalla, Turussa, Tampereella ja Ylöjärvellä.

HUOLEHDIMME HENKILÖSTÖSTÄ

Jokaiselle kuuluvat henkilöstöedut, mm. kattava työterveyshuolto , liikunta- ja kulttuurisetelit sekä maksuton kuntosali.

Järjestämme henkilöstölle monipuolista virkistystoimintaa urheilun ja kulttuurin merkeissä, mm. viikoittaisen sählyvuoron, vuosittaisen golf-kisan, tyky-päiviä, hierontaa jne.

Masinon vuosittaisiin perinteisiin kuuluvat myös koko konsernin henkilöstön yhteinen pikkujoulu ja joulukahvitilaisuus, joihin myös eläkeläisemme ovat lämpimästi tervetulleita.

Vuosittain palkitaan Kauppakamarin ansiomerkeillä ja ylimääräisillä lomapäivillä 10, 20 ja 30 vuoden pituisista työsuhteista. Onpa muutaman kerran ojennettu ansiomerkki kiitoksena myös 40 vuoden ajalta.

Ihmiskuva masinolaisia

Katso avoimet työpaikat

Ansiomerkit-ja-kunniakirjat

Tutustu uratarinoihin

Masino-talo

Lue lisää Masino Groupista

OTA YHTEYTTÄ

Kaikissa rekrytointiin liittyvissä asioissa voit ottaa yhteyttä rekrytointi-ilmoituksessa mainitun henkilön lisäksi henkilöstöpäällikköömme tai HR-asiantuntijaamme.

Yhteystiedot >