Banner Pattern / Kuosikuva

Verkkokaupan myynti- ja toimitusehdot

Yleistä verkkokaupasta

Masino Groupin verkkokaupan tuotteista ja palveluista vastaavat Masino Group Oy:n tytäryhtiöt

  • Masino Fastening Oy (y-tunnus 0792089-7)
  • Masino Industry Oy (y-tunnus 2551836-7)
  • Masino-Konaflex Oy (y-tunnus 0110136-4)
  • Masino Oy (y-tunnus 0111375-2)
  • Sejo Oy (y-tunnus 0637475-9)
  • Suomen TPP Oy (y-tunnus 0765024-1)
  • Masino Welding Oy (y-tunnus 0282425-7)
  • Eurofasteners Oy (y-tunnus 2369298-6)

Myymme tuotteita Suomeen yritys-, julkishallinto- ja yhteisöasiakkaille ammatilliseen käyttöön.

Myyntiehdot

Noudatamme Teknisen Kaupan yleisiä myyntiehtoja TK Yleiset 2010, ellei kirjallisesti ole muuta sovittu.

Verkkokaupassa maksutapana on lasku.

Tilausten käsittely ja toimitus

Käsittelemme tilaukset ja rahdit aina yhtiökohtaisesti. Mikäli tilauksesi sisältää usean yhtiön tuotteita, lähetämme tuotteet erillisinä toimituksina. Toimitusaika vaihtelee yhtiökohtaisesti.

Tilauksen toimitukseen käytämme asiakkaan rahtisopimusta, mikäli sopimusnumero löytyy järjestelmästämme. Muussa tapauksessa käytämme Masino Groupin rahtisopimuksia (Posti / Schenker).

Ennen klo 12.00 tehdyt tilaukset käsitellään saman työpäivän aikana. Kello 12.00 jälkeen tehdyt tilaukset käsitellään seuraavana työpäivänä. Vahvistamme tarkemmat toimitusajankohdat tilauksien käsittelyn yhteydessä. Postin Express (postipaketti) -palvelulla tilaukset toimitetaan vastaanottajille 1-2 työpäivän aikana paikkakunnasta riippuen. Schenkerin rahtikuljetuspalvelulla tilaukset toimitetaan vastaanottajille 1-2 työpäivän toimitusajalla.

Lisäksi yhtiökohtaiset toimituskulut

Sejo Oy

Pientoimituslisä 25 euroa, kun tilauksen arvonlisäveroton loppusumma on alle 300 euroa. Pitkäntavaranlisä 40 euroa, kun tilattujen tuotteiden pituus on yli 2,4 metriä tai enemmän. Tilaukset, joiden arvonlisäveroton loppusumma on yli 300 euroa ja/tai tuotteiden pituus on alle 2,4 metriä toimitetaan veloituksetta.

Reklamaatiot ja palautukset

Tarkistathan toimituksen oikeellisuuden ja toimitettujen tuotteiden laadun tavaran vastaanoton yhteydessä.

Jos tuotteen laadussa on huomautettavaa, niin ilmoitathan siitä heti sähköpostilla kuitenkin viimeistään kahdeksan (8) arkipäivän kuluessa tuotteen saapumisesta.

Sovitun palautuksen hyväksymiseksi edellytämme, että tuote pakkauksineen on täysin virheetön ja käyttämätön.

Mikäli asiasi koskee Sejo Oy:n tuotteita, tee ilmoitus omalle yhteysmyyjällesi tai Sejon yleiseen sähköpostiosoitteeseen myynti@sejo.fi.

Mikäli asiasi koskee Masino Welding Oy:n tuotteita, tee ilmoitus omalle yhteysmyyjällesi tai Masino Weldingin yleiseen sähköpostiosoitteeseen welding@masino.fi.

Mikäli asiasi koskee Masino-Konaflex Oy:n tuotteita, tee ilmoitus omalle yhteysmyyjällesi tai Masino-Konaflexin yleiseen sähköpostiosoitteeseen power.hydraulics@masino.fi.

Mikäli asiasi koskee Masino Fastening Oy:n tuotteita, tee ilmoitus omalle yhteysmyyjällesi tai Masino Fasteningin yleiseen sähköpostiosoitteeseen fastening@masino.fi.

Asiakaspalaute

Kaikki asiakaspalaute on meille tärkeää ja arvokasta palvelumme kehittämisessä. Kaikki palaute käsitellään luottamuksellisesti.

Kun haluat antaa palautetta verkkokaupan toimivuudesta, tuotevalikoimasta tai muusta aiheeseen liittyvästä, olethan yhteydessä info@masino.fi.

Lue myös Asiakas- ja markkinointirekisteriseloste